måndag 20 september 2010

Förväntningar inför boken och författarbesöket.

Jag tror att boken kommer handla mycket om hur Janis mår? vad hon tänker på? vad som har hänt med hennes kompis Emelie? varför hon måste göra denna resa? och vad som är det ultimata?
Jag hoppas att det kommer vara en bok som får en att vilja veta mer om Janis, en bok som man verkligen kan fundera över och tänka "varför gjorde hon så?" om, en bok man inte kan släppa utan bara måste fortsätta läsa.
Det ska även bli spännande att träffa personen bakom "Janis den magnifika" och se vad vi ska göra när Johanna Nilsson kommer på besök? Det skulle vara kul att veta hur hon lägger upp sitt skrivande, var hon får sina idéer ifrån och varför hon har valt att bli författare. Det skulle vara kul att se vilka likheter och skillnader det är mellan hennes och andra författares sätt att göra böcker bl.a. jämnfört med Katarina von Bredow som jag hade skrivarverkstad med i 9an.
/Johanna

1 kommentar:

  1. Många frågor så här inledningsvis - bra! Vi får väl hoppas att de får svar också. Jag undrar om du har några funderingar kring vad det "ultimata" är?

    SvaraRadera